Bij tafels vanaf 6 personen serveren wij enkel onze menu’s.
AMUSE
–
YAKITORI VAN KIP
PEKING DUCK SPRING ROLL
–
TARTAAR VAN COQUILLE – DUINDOORNBES
Tartare de coquilles – argousier
–
PIZZETTA
Asperges ‘a la Flamande’
–
ZEEBAARS – ASPERGE – BEURRE BLANC
Bar – asperge – beurre blanc
OF/ÒU
UGLY DUCKLING BOX
–
ESPUMA VAN WITTE CHOCOLADE
Zout—olijfolie
Espuma de cocolat blanc—sel—huile d’olive
SUPPLEMENT KAVIAAR 10G 25
WINE PAIRING 3 GLAZEN 30
SAKÉ PAIRING 35
COCKTAILPAIRING 45
COCKTAIL NA PAIRING 40
FOCACCIA
Paddenstoel—gepekelde ui
Focaccia—champignon
–
THAISE KIPKROKET
Croquette de poulet thai
KOREAN FRIED CHICKEN
BULGOGI BEEF GYOZA – UMAMI SALADE
–
SCAMPI MET LIMOEN EN CHILI
Scampi au citron vert et chili
TARTAAR VAN ZALM
Tartare de saumon
PIKANTE KRABSALADE – VISEITJES
Salade de crab épicée – oeufs de poisson
–
BUIKSPEK – COQUILLE
Xo velouté – poeder van rode kool
Poitrine de porc – coquille – veloute xo – chou rouge
–
ZEEBAARS – ASPERGE
Citrus puree – beurre blanc
Bar – asperge – purée d’agrumes – beurre blanc
OF/ÒU
UGLY DUCKLING BOX
–
AARDBEI
Aardbei espuma – pistache
Espuma de fraise – pistache
WINE PAIRING 4 GLASS 40
SAKE PAIRING 35
COCKTAIL PAIRING 55
COCKTAIL NA PAIRING 40
Fun Dining
Kleine gerechtjes geselecteerd door onze chef boordevol verrassende smaken, funky combinaties & de beste lokale producten. Stel zelf jullie menu samen of deel een aantal gerechten per tafel.
THAISE KIP KROKET
CROQUETTE DE POULET DE THAI
YAKITORI VAN KIP
YAKITORI DE POULET
SCAMPI MET LIMOEN EN CHILI
SCAMPI AU CITRON VERT ET CHILI
KFC - KOREAN FRIED CHICKEN
KFC – POULET FRIT CORÉEN
BULGOGI GYOZA SALAD - OOSTERSE UMAMI DRESSING
SALADE DE GYOZA BULGOGI – VINAIGRETTE UMAMI ASIATIQUE
FOCACCIA - PADDENSTOEL
FOCACCIA AUX CHAMPIGNONS
TARTAAR VAN ZALM - GEKONFIJTE KERSTOMAAT
TARTARE DE SAUMON – TOMATE CERISE CONFITE
HANDGESNEDEN TARTAAR VAN RUND - KOMKOMMER, CURRY, PAPADUM
TARTARE DE BŒUF COUPÉ À LA MAIN – COMCOMBRE, CURRY, PAPADUM
PIZZETTA - 'ASPERGE À LA FLAMANDE'
PIZZETTA – ‘ASPERGE À LA FLAMANDE’
BUIKSPEK - COQUILLE - XO VELOUTÉ, POEDER VAN RODE KOOL
POITRINE DE PORC – COQUILLE – XO VELOUTÉ, POUDRE DE CHOU ROUGE
CARPACCIO GAMBERO ROSSO - KAVIAAR, ZURE ROOM
CARPACCIO DE GAMBERO ROSSO – CAVIAR, CRÈME AIGRE
TARTAAR RODE BIET - ESPUMA, PAPADUM
TARTE DE BET TERAVE ROUGE – ESPUMA, PAPADUM
UGLY DUCKLING BOX
UGLY DUCKLING BOX
GEPOCHEERDE ZEEWOLF OP THAISE WIJZE - RIJST
LOUP DE MER POCHÉ À LA THAÏLANDAISE – RIZ
ZEEBAARS - ASPERGE, CITRUSPUREE, BEURRE BLANC
BAR – ASPERGE, PURÉE D’AGRUMES, BEURRE BLANC
HOT RAMEN NOODLES - BULDAK-GEÏNSPIREERD, KIP
RAMEN ÉPICÉS FAÇON BULDAK – POULET
VARKENSWANG OP OOSTERSE WIJZE - GEBAKKEN RIJST
JOUE DE PORC FAÇON ASIATIQUE – RIZ SAUTÉ
CÔTE À L'OS - FRIETJES, PEPER- OF CHAMPIGNONSAUS
CÔTE À L’OS – FRITES, SAUCE AU POIVRE OU AUX CHAMPIGNONS