fbpx
Skip links

HET LELIJKE EENDJE DAT UITGROEIT TOT DE MOOISTE ZWAAN

Ugly Duckling is het meest recente project van Noa en Jan Van Ongevalle dat unieke dranken met smaakvolle gerecht combineert onder het fun dining concept. 

In 2023 hebben Noa en Jan besloten om The Pharmacy en Ugly Duckling in hetzelfde pand onder te brengen. 
In de voorkant van het restaurant kan je dus terecht voor unieke cocktails met lekkere bar bites.

Chef Noa Van Ongevalle brengt een eigen Aziatische toets in de gerechten en vader Jan toont zijn passie in de zaal en bar.

Gault & Millau

13/20

Ugly Duckling gaat als casual chic restaurant voor een specifieke sfeer met hoog fun dining gehalte. We kiezen uit een aantal gerechten die zich perfect lenen om te delen. Daarnaast is er een Let’s Share menu met 6 of 7 gerechten. Men zorgt voor zowel Frans-Belgisch als mediterraan geïnspireerde bereidingen met diverse toetsen uit Azië en het Midden-Oosten. 

Signatuurgerecht is krokant gebakken eend met Chinese pannenkoekjes, lente-ui, komkommer en hoisinsaus in een leuke box gepresenteerd. Verder smaakvolle kroketjes van kalfszwezerik, carpaccio van Spaanse garnaal met appelkappers, tomatenpoeder en wakame of een rijkelijke brioche met gelakte paling en gebakken foie klassiekers. Ook met côte à l’os en frietjes met Parmezaanse kaas en truffel toont de chef klassiekers in ere te houden.