fbpx
Skip links
Jan’s droom

HET LELIJKE EENDJE DAT UITGROEIT TOT DE MOOISTE ZWAAN

Ugly Duckling is het recentste project van Jan Van Ongevalle (van cocktailbar The Pharmacy) en combineert unieke dranken met smaakvolle gerechten onder het fun dining concept.

Een klassiek restaurantbezoek wordt gelijk aangenamer door het delen van gerechten aan te moedigen. Je ontdekt nieuwe smaken of combinaties en deelt de hele beleving met wie je lief hebt.

De eend staat centraal in vele gerechten net als lokale producenten.

Op zaterdag en zondag is er een funky brunch.

Gault & Millau

13/20

Ugly Duckling is al lang geen lelijk eendje meer in Knokke. Dit casual chic restaurant zorgt mee voor een nieuwe vibe. Met een project dat in London niet zou misstaan, heeft bezieler Jan Van Ongevalle alweer een klinkend concept gecreëerd. Hij is naast een creatief cocktailbarondernemer eveneens een culinair kennisvat.

Een passend interieur met veel charme typeert verder het hoog gehalte aan fun dining. Men kiest uit een aantal gerechten die zich perfect lenen om te delen. Chef Bruna Bonaca zorgt voor zowel Frans-Belgisch als mediterraan geïnspireerde bereidingen naast lekkers uit Azië en het Midden-Oosten. Signatuurgerecht is krokant gebakken eend met Chinese pannenkoekjes, lente-ui, komkommer en hoisinsaus.