fbpx
Skip links

Fun Dining

Kleine gerechtjes geselecteerd door onze chef boordevol verrassende smaken, funky combinaties & de beste lokale producten. Stel zelf jullie menu samen of deel een aantal gerechten per tafel.

Oester

Karnemelk – bieslook olie – nasturtium**

Taco

Pico de gallo – chipotle – kip

Steamed bun

Traag gegaard buikspek – koolsla

Kroketje van kalfszwezerik

Honing mosterd

Imperial Heritage Caviar (50gr)

Nori chips – zure room

Foie

Gebakken appel – brioche – jus van paddenstoel

Escargots

Brandnetel – look

Tom Kha Kai

Glasnoedels – Noordzee krab – paksoi

Coquille

Knolselder – spruitjes**

Rode biet gnocchi

Chiriboga – cavolo nero

Ravioli van eend

Handgesneden tartaar

Brioche**

Kokkels

Gotchuan – lente ui

Ugly Duckling Box

Kort gebakken eend – hoisin – Chinese pannekoekjes

Parelhoen

Crispy crust – bessensaus – witloof

Cote a l'os

Chimichurri – kalfsjus – parmezaan truffel frietjes

Miso aubergine

Bonito vlokken

Krieltjes

Zure room – kimchi

Gegrilde wortelen

Parmezaan

** Supplement Imperial Heritage kaviaar 30gr – 70
** Supplement Imperial Heritage kaviaar 50gr – 100

Tasting Menu 65/PP
6 gerechtjes naar keuze van de chef

Tasting Menu + caviar 95/PP

Cocktailpairing 3 cocktails 40/PP

Desserts

Kazen Van Tricht

Fromages ‘Van Tricht’

Witte chocolade

Vanille ijs – rode vruchten

Churros

Duindoornbes

Peer

Chocolade – bretoense bisquit

Liquid Desserts

Ceci n'est pas une fraise

Strawberry distillate – white rum – acids – sugar

Smoking buddha

Macallan – Pete’Series – almond – hazelnut

Espresso martini

Grey Goose vodka – coffee – love

Sesame street

Dewars 12Y – Aultmore 12Y – grilled sesam

Aperitivo

Saké 9cl

Saké is een traditionele Japanse drank gemaakt van gefermenteerde rijst. In tegenstelling tot wat vele mensen denken is Japanse saké geen sterke drank. Deze wordt gebrouwen net zoals bier en is dus gefermenteerd, niet gedestilleerd. 
Door de zachtheid en de grote diversiteit van saké kan men net zoals wijn genieten van aperitief tot dessert.

Ima (junmai)

Lichte zuurtegraad van groene appel 12°

Imao Black (junmai)

Een zachte aromatische saké met impressies van graan 16°

Bonds Well With Beef (junmai/ginjo)

Een karaktervolle saké met body 16°

Geisha (junmai/ginjo)

Zacht zoete saké met fluwelen mondgevoel 11°

Kotobuki (junmai/ginjo)

Typisch ginjo profiel: exotisch fruit, banaan, ananas 16°

Yakimare

Intens en uitgesproken. Fraicheur met mooie aciditeit en zilte impressies.

Yakimare

Zacht lactisch maar vooral romige aroma’s. Accenten van noot en ceder zijn te bespeuren.

Bubbles

Peach wine
Rosé vermouth – bubbles

Truffle negroni

Black truffle infused vermouth
gin – bitter

La vie en rose

Vodka – cranberry
Rose – elderflower

Art qui choque

Artichoke – basil
red beet – grapefruit

Frozen

Patron tequilla – grilled grapefruit

Yuzu spritz

Yuzu – gin – muscat grape
green tea

Saffron spritz

Bombay Gin – saffron
orange blossom soda

Bitter spritz

Bianco sarti – lime – olive – prosecco

Pandan style

Pandan leaf infused gin
lychee – soda

Bell boy

Bell pepper – gin – bubbles

Disco sour

Pisco – Sauvignon blanc
lemon – disco

Japanese mule

Sochu – yuzu – saké
rice – ginger beer

Ugly duckling mule

Grey Goose la poire – pear
Bayleaf – ginger beer

Wasabi

Bombay gin – wasabi – cucumber

Ceci n'est pas une fraise

Strawberry distillate – white rum – acids – sugar

Smoking buddha

Macallan – Pete’Series – almond – hazelnut

Espresso martini

Grey Goose vodka – coffee – love

Sesame street

Dewars 12Y – Aultmore 12Y – grilled sesam

Coupe Piper Heidsieck

Aperitivo Classico

Martini riserva bitter
Martini Riserva ambrato/rubino
Graham’s port white
Graham’s six grapes ruby port
Tio Pepe sherry
Alfonso Olorosso Gonzales Byass
Ricard

Gin & Tonic

Bombay Sapphire
Bombay Premier Cru
Soul Gin
Oxley Gin
Roku Gin

Wijnen

Chardonnay
L’enfant Rebelles sauvignon
Velue gruner veltliner
Chablis testut

Cabernet sauvignon
Zensa primitivo – Puglia

L’enfat Rebelle – pinot noir (Frankrijk)
Chateau de la Haye ‘Saint Estephe’

Groovy rosé

Madeira

The madeira collection N°1 – N°5
Madeira Malvasia 1992
Madeira Boal 1965