Bij tafels vanaf 6 personen en op zaterdagen serveren wij enkel onze menu’s.
BÁNH MÌ
Focaccia—paddenstoel—enoki
Focaccia—champignon—enoki
–
HAIANESE PORC SATAY
Varkens spiesje—pinda mole
Brochette de porc—mole de cacaouettes
–
BLACK TIGER
Piri piri
–
COQUILLE
Tartaar—melkwei—kruiden
Tartare—petit lait—herbes
–
VIS VAN DE DAG
Puree—bieslook
Poisson du jour—purée—ciboulette
OF/ÒU
UGLY DUCKLING BOX
–
DAME BLANCHE
WINE PAIRING 4 GLASS 40 / 3 GLASS 30
SAKE PAIRING 35
COCKTAIL PAIRING 45
BÁNH MÌ
Focaccia—paddenstoel—enoki
Focaccia—champignon—enoki
PAN CON TOMATE
Iberico ham—truffle mayo
–
KOREAN FRIED CHICKEN
Gotchuan
HAIANESE PORC SATAY
Varkens spiesje—pinda mole
Brochette de porc—mole de cacaouettes
–
COQUILLE
Tartaar—melkwei—kruiden
Tartare—petit lait—herbes
BLACK TIGER PIRI PIRI
Gyoza—langoustine—tom yum
–
KABELJAUW
Puree—bieslook
Cabillaud—miso—ciboulette
OF/ÒU
UGLY DUCKLING BOX
–
IT’S NOT WHAT YOU THINK IT IS
CHERRY & WHITE CHOCOLATE
WINE PAIRING 4 GLASS 40
WINE PAIRING 3 GLASS 30
SAKE PAIRING 35
COCKTAIL PAIRING 45
Fun Dining
Kleine gerechtjes geselecteerd door onze chef boordevol verrassende smaken, funky combinaties & de beste lokale producten. Stel zelf jullie menu samen of deel een aantal gerechten per tafel.
BÁNH MÌ
Focaccia—paddenstoel—enoki
Focaccia—champignon—enoki
PAN CON TOMATE
Iberico ham—truffle mayo
TOSTADA PULLED DUCK
Edamame
HAIANESE PORC SATAY
Varkens spiesje—pinda mole
Brochette de porc—mole de cacaouettes
KOREAN FRIED CHICKEN
Gotchuan
BLACK TIGER GAMBA
Piri piri
COQUILLE
Tartaar—melkwei—kruiden
Tartare—petit lait—herbes
TONIJN
Watermeloen—soja
Thon—pasteque—soya
GYOZA
Langoustine—tom yum
RUNDSTARTAAR ‘KOREAN WAY’
Tartare de boeuf façon Coréenne
PIZZETTA
Burrata—tomaat
Burrata—tomate
KABELJAUW
Puree—bieslook
Cabillaud—ciboulette—purée
UGLY DUCKLING BOX
COTE A L’OS
HAIANESE CHICKEN RICE
DRUNKEN CLAMS
Chili—sake