** Supplement Imperial Heritage kaviaar 30gr – 70
** Supplement Imperial Heritage kaviaar 50gr – 100
Tasting Menu 65/PP
6 gerechtjes naar keuze van de chef
Tasting Menu + caviar 95/PP
Cocktailpairing 3 cocktails 40/PP
Karnemelk – bieslook olie – nasturtium**
Pico de gallo – chipotle – kip
Traag gegaard buikspek – koolsla
Honing mosterd
Nori chips – zure room
Gebakken appel – brioche – jus van paddenstoel
Brandnetel – look
Glasnoedels – Noordzee krab – paksoi
Knolselder – spruitjes**
Chiriboga – cavolo nero
Brioche**
Gotchuan – lente ui
Kort gebakken eend – hoisin – Chinese pannekoekjes
Crispy crust – bessensaus – witloof
Chimichurri – kalfsjus – parmezaan truffel frietjes
Bonito vlokken
Zure room – kimchi
Parmezaan
** Supplement Imperial Heritage kaviaar 30gr – 70
** Supplement Imperial Heritage kaviaar 50gr – 100
Tasting Menu 65/PP
6 gerechtjes naar keuze van de chef
Tasting Menu + caviar 95/PP
Cocktailpairing 3 cocktails 40/PP
Fromages ‘Van Tricht’
Vanille ijs – rode vruchten
Duindoornbes
Chocolade – bretoense bisquit
Strawberry distillate – white rum – acids – sugar
Macallan – Pete’Series – almond – hazelnut
Grey Goose vodka – coffee – love
Dewars 12Y – Aultmore 12Y – grilled sesam
Saké is een traditionele Japanse drank gemaakt van gefermenteerde rijst. In tegenstelling tot wat vele mensen denken is Japanse saké geen sterke drank. Deze wordt gebrouwen net zoals bier en is dus gefermenteerd, niet gedestilleerd.
Door de zachtheid en de grote diversiteit van saké kan men net zoals wijn genieten van aperitief tot dessert.
Lichte zuurtegraad van groene appel 12°
Een zachte aromatische saké met impressies van graan 16°
Een karaktervolle saké met body 16°
Zacht zoete saké met fluwelen mondgevoel 11°
Typisch ginjo profiel: exotisch fruit, banaan, ananas 16°
Intens en uitgesproken. Fraicheur met mooie aciditeit en zilte impressies.
Zacht lactisch maar vooral romige aroma’s. Accenten van noot en ceder zijn te bespeuren.
Peach wine
Rosé vermouth – bubbles
Black truffle infused vermouth
gin – bitter
Vodka – cranberry
Rose – elderflower
Artichoke – basil
red beet – grapefruit
Patron tequilla – grilled grapefruit
Yuzu – gin – muscat grape
green tea
Bombay Gin – saffron
orange blossom soda
Bianco sarti – lime – olive – prosecco
Pandan leaf infused gin
lychee – soda
Bell pepper – gin – bubbles
Pisco – Sauvignon blanc
lemon – disco
Sochu – yuzu – saké
rice – ginger beer
Grey Goose la poire – pear
Bayleaf – ginger beer
Bombay gin – wasabi – cucumber
Strawberry distillate – white rum – acids – sugar
Macallan – Pete’Series – almond – hazelnut
Grey Goose vodka – coffee – love
Dewars 12Y – Aultmore 12Y – grilled sesam
Martini riserva bitter
Martini Riserva ambrato/rubino
Graham’s port white
Graham’s six grapes ruby port
Tio Pepe sherry
Alfonso Olorosso Gonzales Byass
Ricard
Bombay Sapphire
Bombay Premier Cru
Soul Gin
Oxley Gin
Roku Gin
Chardonnay
L’enfant Rebelles sauvignon
Velue gruner veltliner
Chablis testut
Cabernet sauvignon
Zensa primitivo – Puglia
L’enfat Rebelle – pinot noir (Frankrijk)
Chateau de la Haye ‘Saint Estephe’
Groovy rosé
The madeira collection N°1 – N°5
Madeira Malvasia 1992
Madeira Boal 1965